FC Breukelen A2 in pover duel langs OSM’75

A2 zet winnende reeks voort. De ploeg uit Breukelen behaalde zaterdagmiddag in het uitduel met OSM’75 een overwinning(1-5). Door de zege voerden de Breukelaars het puntentotaal op tot 30 punten in twaalf competitiewedstrijden.

Bij de Breukelaars startten Manasse en Jeroen in de basis. Met name de basisplek van Manasse was opvallend, hij verving de afwezige Bob. De aanvaller gaf aan graag te willen spelen tegen de streekrivaal. Jeroen verving de vakantievierende Adriaan.

De eerste kans was voor Manasse die 1-op-1 niet de keeper wist te verschalken. Even later was het toch raak Fatih kreeg de bal mee en kon afleggen maar ging voor eigen succes(0-1). De 0-2 kwam door een knappe intikker van de schoen van Mitchell. Echt hoogstaand was het voetbal niet. Breukelen was niet scherp genoeg en liet OSM’75 bijna nog terug komen in de wedstrijd, echter was daar nog de reddende engel Robin die de bal op een wonderbaarlijke manier nog van de lijn afhaalde.

Nadat iedereen besefte dat de wedstrijd in het slot moest worden gegooid voor de 2e helft. Ging Mitchell met de bal aan de haal en scoorde de 0-3. Echter rust was het nog niet en moest Kees het veld verlaten na een vervelende botsing.

Toen was het tijd om te gaan rusten. In de rust werd zoal besproken wat er de afgelopen avond was gebeurd en wat de plannen waren voor vanavond. Toch moesten we OSM’75 niet onderschatten en de voorsprong verder uitbouwen.

Na rust was het matig en werden vele kansen gemist, op miraculeuze wijze bleef het 0-3 en mede door het goede keeperswerk van de OSM’75 keeper. Want zonder deze goalie had het al acht, negen nul kunnen staan. Maar de realiteit was dat het nog steeds “maar” 0-3 was en dat bij een tegengoal de spanning enigszins terug zou komen.

Dit gebeurde echter niet Mitchell zegevierden zijn 25ste doelpunt waarmee hij onze nieuwe topscorer is geworden in onze topscorerklassement. Mitchell heeft nu 1 doelpunt meer dan bob die op een respectievelijke 24 doelpunten staat.

Er waren nog 15 minuten te spelen maar Breukelen zat al met hun gedachten in de kroeg. Dat resulteerden dan ook tot de 1-4 van OSM’75. Echter schrok Breukelen hier niet van en Fatih maakte direct de 1-5 op aangeven van Robin. Nadat het laatste fluitsignaal had geklonken schudde Breukelen de opponenten en namen zij een verfrissende douche. “”Oh nee de douches waren ongeveer 50 graden wat zorgde voor grappige momenten.