Breukelen F7 een maatje te groot voor NVC F14

Breukelen F7 mocht haar eerste uitwedstrijd spelen tegen NVC in Naarden. Waar veel wedstrijden waren afgelast vanwege de vele regenval vannacht mochten wij toch op pad! En we hielden het droog!

Met acht spelers op het miniveld van kunstgras stonden wij te wachten op onze tegenstander! Moeten we hier wel zijn? De NVC dacht echter de drie punten al binnen te hebben omdat zij op een ander veld (echt gras) stonden te wachten. Dus heeft onze trainer de tegenstander maar even opgehaald.

Toen kon de wedstrijd van start. Breukelen was fel in de aanval dit werd ook snel beloond met een doelpunt van Tessa, ze schoot voor de keeper langs in de rechterhoek de 1-0. Nadat Keshia vanuit een vrije trap eerst naast had geschoten, schoot ze even later van afstand de bal hard en hoog in de bovenhoek en werd het 2-0. Ook Lucio wilde niet achter blijven en scoorde de 3-0 dit alles in nog geen tien minuten tijd.

Kansen waren er in overvloed. Na een bal op de paal en eentje ernaast maakte Tessa voor rust nog even de 4-0 dit beloofde een flinke uitslag te worden! De tegenstander besloot de keeper te wisselen, dus was er even een verkleedpartij op het veld.

Dat deze jongen beter kon voetballen dan keepen bewees hij door gelijk na rust 4-1 te maken. Jelle stond vandaag weer op het doel en liet zien dat hij flink geoefend had met het nemen van uittrappen. Dit zorgde wederom voor een snelle opbouw. Helaas liet Jelle zich verrassen door een hoge stuiterbal van de tegenstander en werd het 4-2.

Eventjes stonden we onder druk maar was het Floris die uit een counter de 5-2 maakte, ook hij heeft na vorige week de smaak te pakken! Zowel Mexim als Hellen verrichtte weer veel (stofzuig-)werk, ze wisten de tegenstander weer ver van het doel te houden. Vervolgens kreeg Keshia nog een kans, door vanaf de middenlijn net naast het doel te poeieren.

Het slotakkoord was wederom voor Tessa met haar derde goal besliste zij de wedstrijd definitief met 6-2. Na de wedstrijd stopte Jelle nog een paar penalty’s en gingen we met een goed gevoel en met drie punten weer naar huis!!!