Winst voor F3 tegen Victoria F13

We begonnen met Thomas in het doel aan de wedstrijd. En het werd een echte wedstrijd. Er moest hard gewerkt worden om de F13 van Victoria tegen te houden. Er waren mooie aanvallen van beide ploegen maar het duurde lang voordat het eerste doelpunt viel.

Na tien minuten lukte het Victoria om met een mooie combinatie de 0-1 te scoren. In die fase van de wedstrijd lukte het onze jongens niet echt om elkaar goed te vinden en werden veel passes geblokkeerd door Victoria. Het was dus wachten op een individuele actie voor de gelijkmaker. En die actie kwam van Lucas. Na een goede pass van Mika wist Lucas drie spelers van Victoria te passeren en bal mooi hoog in de lange hoek van Victoria te schieten, 1-1.

Dit doelpunt was wat onze jongen nodig hadden. Ze roken de overwinning en begonnen met veel inzet aan de tweede helft. Tim ging de tweede helft op het doel staan en wist dat hij ervoor zorgen dat er niet meer gescoord zou worden. Het bleef knokken en zoeken naar die ene kans.

Gelukkig duurde het niet lang voordat Thomas een afketsende bal aannam en direct hard in het doel van Victoria schoot, 2-1. De tweede helft duurde daarna nog tien lange minuten. Gelukkig bleef de stand ongewijzigd en kon de F3 deze mooie overwinning gaan vieren.