F3 tegen De Vecht F3, 5-3

Het was en leuke en spannende wedstrijd afgelopen zaterdag tegen De Vecht.

De wedstrijd ging in het begin gelijk op en er werd mooi gespeeld door beide teams. Een van de eerste corners werd genomen door Tim. Met en mooie boog schiet Tim de bal voor het doel van de Vecht. Sten ziet de bal aankomen en nog voor dat deze de grond raakt neemt hij de bal vol op zijn schoen en kegelt deze keihard in het doel van De Vecht, 1-0. De stand wordt lang vastgehouden maar net voor de rust werd er even niet goed opgelet door onze jongens en wordt er gescoord door De Vecht, 1-1.

In de rust wisselt Mika de keepertrui met Eljareau. Mika had er zin in want niet lang na het begin van de tweede helft lukt het hem om na mooi combinatiewerk de bal in het doel te schieten, 2-1. De wedstrijd lijkt even volledig onder controle te zijn want kort na het doelpunt van Mika schiet Thomas van grote afstand op het doel. De bal vliegt dwars door de verdediging in de lange hoek van De Vecht waardoor de stand op 3-1 komt te staan. De volgende aanval was voor Lucas. Hij werkt zich door de verdediging en schiet hard op de keeper. De bal ketst van de keeper af en komt bij Mika terecht. Die bedenkt zich geen moment en zet de scorevop 4-2.

De F3 blijft het spel domineren en komt steeds vaker voor het doel van de Vecht. Iedere aanval van de Vecht wordt door Kerran, Jens, Simon of Sten gestopt. Vlak voor het einde van de tweede helft weet Lucas nog te scoren en de stand op 5-2 te brengen. Niet kort daarna was er toch nog een moment van onoplettendheid en scoort De Vecht 5-3.

Een mooie wedstrijd waarin hard gewerkt is en er goed werd samengespeeld. De uitslag is verdiend en zorgt voor een mooie start van de tweede helft van de competitie.