E3 heeft er zin in!!

Na een heerlijke winterstop met veel sneeuwpret en vrij van school was het afgelopen zaterdag eindelijk weer zo ver.. we mochten weer voetballen!!

Helaas was een van de spelers ziek en een andere ontbrak in de selectie waardoor we met 7 man de klus tegen Argon E6 moesten klaren. Het moest een goede generale worden want deze keer was het nog een inhaalwedstrijd van de competitie van voor de winterstop, over twee weken: zelfde tijd, zelfde plaats, zelfde tegenstander!

Vol inzet werd de wedstrijd begonnen en al snel vloog het spel op en neer over de beide helften met iets meer kansen voor ons dan voor Argon. Helaas scoorde Argon de 0-1. Met nog meer inzet gingen onze mannen er tegen aan en al snel werd het weer gelijk: 1-1

Daar waar wij vol overgave en met een enorme strijdlust speelden liet de tegenstander zich ook niet zo maar wegspelen. De lat en de paal hebben ons een paar keer moeten redden. Ik hoorde al fluisteren dat Argon over twee weken zijn eigen doelen mee gaat nemen!

Er werd door de jongens enorm hard gewerkt en conditioneel kon je zien dat de trainingen van Sjaak zijn effect hadden. Er werd veelvuldig van positie gewisseld en iedereen pakte zijn taak op. Bijna blind konden de jongens elkaar vinden en pakte de samenwerking goed uit.

Mannen.. als dit de opmaat is voor het aankomende deel van dit seizoen dan kunnen wij als supporters niet anders doen dan genieten en juichen. Jullie hebben de uiteindelijke 5-1 overwinning dan ook geheel aan jullie zelf te danken.

SUPER!!!