FC Breukelen selectie op trainingskamp in Oosterbeek

Maandag 3 januari start zowel de A als B selectie met de voorbereiding op de 2de seizoenshelft. De hele maand januari zal er 3x per week getraind worden om zodoende de basis te leggen voor handhaving in de eerste klasse voor het eerste team en promotie van het 2de team naar de reserve 1ste klasse. Breukelen wil ook met haar 2de team zo snel mogelijk naar het hoogste niveau promoveren, waardoor dit team als kweekvijver kan gaan dienen voor jonge talenten uit Breukelen en de Stichtse Vecht.

Het geplande trainingskamp in het buitenland voor de A-selectie is vanwege de teleurstellende resultaten omgezet in een intensief trainingskamp in ons eigen land. De technische staf vond het geen goed signaal naar de vereniging en supporters om te overwinteren in het buitenland. In het weekend van 7 t/m 9 januari zal daarom in Oosterbeek de basis gelegd moeten worden voor de 2de seizoenshelft.

Het zal nog een hele klus worden om niet rechtstreeks te degraderen zeker gezien het zware programma van de maand januari. Men speelt namelijk eerst 2 zware uitwedstrijden tegen Zuidvogels (15 januari) en kampioenkandidaat Ajax (22 januari) voordat men thuis tegen het zeer moeilijk te kloppen Eemdijk (29 januari) moet aantreden.

Tijdens het trainingskamp in Oosterbeek wordt er op vrijdagavond, zaterdagmorgen en zondagmiddag getraind en zaterdagmiddag 8 januari oefent men tegen Sleeuwijk, daarnaast zal er veel tijd zijn om aan de sfeer en teambuilding te werken.

**De wedstrijd tegen Sleeuwijk is op het terrein van SVW in Gorinchem op gemeentelijk sportpark Molenburg, Sportlaan 3, 4205 HV Gorinchem. Aanvang 12.00 uur **