Remise voor E1 tegen Nederhorst E1

Op een licht besneeuwd kunstgrasveld en onder gure temperaturen heeft de E1 verdienstelijk gelijkgespeeld in de oefenwedstrijd thuis tegen hoofdklasser Nederhorst E1. Na een mooie 2-0 voorsprong (twee goals van Jop) bij rust wisten de roodgelen in de tweede helft de stand gelijk te trekken tot de eindstand 2-2.

Het was een leuke, spannende en vooral nuttige oefenwedstrijd. Aan beide kanten waren talloze kansen op te tekenen en paal en lat stonden treffers in de weg. De FC Breukelen-jongens hebben kunnen zien dat hoofdklasseteams zich bedienen van slimme schijnbewegingen, opvallend veel rust aan de bal, snelheid met de bal aan de voet en een flinke portie hardheid als het moet. Een mooi leermoment waar ze van kunnen profiteren.

Aanstaande dinsdagavond mogen ze het nog een keer proberen als ze uit oefenen tegen Sporting ’70, eveneens een hoofdklasser. Aanvang: 18.15 uur.

27 november 2010, FC Breukelen E1 – v.v. Nederhorst E1 2-2

opstelling: Sam, Bob K., Bob v/d P., Jordi G., Guido, Jop, Jochem, Jayson, Jordi H.

(1e h.) 1-0 en 2-0 Jop.

(2e h.) 2-1 en 22 v.v. Nederhorst.