E6 weer met beide benen op de grond

Vol goede moed vertrokken wij naar Bussum. We waren deze week niet compleet, van de 11 waren 3 jongens geblesseerd of verhinderd. Maar dankzij de E3 konden wij Ruben lenen.

We wisten dat het moeilijk zal worden tegen SDO; ze staan 2e met 1 wedstrijd minder gespeeld en hebben nog maar 3 doelpunten tegen.

Het begin van de wedstrijd ging gelijk op. Er zat veel tempo in het spel. SDO was veel op onze helft te vinden maar door de inzet van onze keeper en verdediging kwamen ze er moeilijk langs.

Er waren veel mooie acties te zien. SDO scoorde het eerste doelpunt, deze bal werd strak langs de palen erin geschoten. 1-0 achter, er is nog niets aan de hand, we hadden nog alle tijd.

We gingen de rust in met een 1-0 achterstand. We hoopten allen op een doelpunt van FC Breukelen zodat het een gelijk kon worden en daar waren we dan heel blij mee geweest, maar die droom was van korte duur en het werd 2-0. Uiteraard werd de hoop niet opgegeven, we gingen volop voetballen, alle ballen werden door Jesse en Daniel met mooie lange hoge ballen via de middenvelders Thomas en Ruben naar voren geschoten. Maar de aanvallers kwamen maar niet voorbij de verdediging van SDO. We misten wat kansen, ballen op de paal, ballen net voorlangs, het zat onze aanvallers Tom, Casper en Bernard niet mee.

Na 3-0 was het gebeurd voor FC Breukelen, we probeerden het wel maar het mocht allemaal niet lukken. Onze keeper Tom heeft het nog nooit zo druk gehad maar ondanks zijn uitstekende keepwerk gingen er toch nog 3 doelpunten in, waardoor de eindstand kwam op 6-0 voor SDO.

Grote teleurstelling alom, maar verliezen hoort helaas ook bij dit spelletje. Volgende week moeten wij weer richting Bussum, dit keer tegen BFC, maar dan gaan we met de winst naar huis !