Winst voor F3 tegen Maarssen (4-0)

Vandaag begon voor de F3 een serie van belangrijke wedstrijden in de competitie. De F3 staat tweede en moest vandaag aantreden tegen de nummer vier (Maarsen). Volgende week tegen de nummer één (Olympia) en de week daarna tegen de nummer drie (Muiden). Een mooie reeks waarin de jongens kunnen laten zien hoe goed ze in de afgelopen maanden zijn gaan voetballen.

Het duurde lang vandaag voordat de eerste treffer viel. De eerste vijftien minuten ging het spel gelijk op. Maarssen oefende veel druk uit en kreeg in deze periode veel corners maar wist hier gelukkig geen voordeel uit te halen.

Eljareau opende de score met een hard schot van afstand dat onhoudbaar was voor de goede keeper van Maarssen (1-0).

Thomas had in de eerste helft knap de nul gehouden en wisselde in de rust de keeperstrui met Simon.

Het spel in de tweede helft werd meer en meer gedomineerd door de F3. Ze creëerden veel kansen en waren vaak gevaarlijk voor het doel van Maarssen. Mika krijgt een vrije trap op ruim tien meter van het doel van Maarssen. Hij besluit om zelf te schieten en met een mooie krul verdwijnt de bal in het net van Maarssen (2-0).

Vanaf dat moment kwam de F3 echt goed in haar spel. Sten pakt de bal af van Maarssen en weet een mooie dieptepass op Tim te geven. Tim versnelt en rent hard met de bal op het doel van Maarssen af. Met een mooi schot knalt hij de bal strak laag in de linkerhoek (3-0).

Niet lang daarna neemt Lucas de bal over rechts mee en worstelt zich langs de achterlijn door de verdediging van Maarssen. Hij geeft een pass op Mika die hard op de lat schiet. De bal ketst hard terug richting Sten die met het hoofd de 4-0 op zijn naam zet.

Een spannende wedstrijd waarin hard gewerkt is door het hele team en weinig echte kansen zijn weggeven. De doelkansen die ze kregen zijn allemaal geblokt door Simon die in de tweede helft goed stond te keepen.

Volgende week thuis de grote test tegen de nummer één !