F1 thuis tegen CSW F2

De wedstrijd begon vandaag iets later want de tegenstanders waren de tenues vergeten, dan maar spelen in het trainingspak. Breukelen mocht de eerste helft beginnen en we begonnen gelijk goed met een mooie aanval maar helaas wist de keeper het mooie harde schot van Bram te houden.

Ook CSW begon gelijk fel wat voor een paar mooie aanvallen zorgden, maar gelukkig wist de verdediging de ballen bij doelman Lucas weg te houden.Na een korte corner van Bram wist Milan een mooie treffer te maken een super lang schot 1-0. Vrij snel daarna deden Milan en Bram hetzelfde kunstje alleen dan van de andere kant 2-0.

Maar CSW liet zich niet uit het veld slaan en ging ook op jacht naar een goal en wat voor een mooie aanval van hun en een beetje slapen van ons zorgden voor een lekkere treffer 2-1.

Dit bleek een beetje het startschot voor CSW want ook hun konden dat kunstje nog een keer en zo was het ineens 2-2. We kregen nog wel een paar corners maar helaas ging hij er niet in en de rust stand was bepaald 2-2.

De tweede helft mocht Joost het doel verdedigen en konden we al snel een paar mooie aanvallen laten zien wel niet gelijk effectief maar we waren een heel stuk feller dan de eerste helft. Na een inworp van Lucas op Milan die weer een korte pass op Jim gaf en die en mooie voorzet op Rafael die scoorden zorgden voor een mooi samen verdient doelpunt 3-2.

Dit leek een beetje het start schot voor een goede tweede helft. Milan wist al snel een volgend doelpunt te maken 4-2, helaas moest Wessel met een blessure van het veld en zag ik daardoor het doelpunt van Lucas niet maar hij telt natuurlijk wel 5-2.

Na wederom een paar goede aanvallen is het Bram die ook een doelpuntje op zijn naam kan schrijven 6-2. Gelukkig kan Wessel toch weer verder spelen en hoe hij maakte gelijk maar even een goal 7-2.

Maar bij het laatste doelpunt van Bram de 8-2 hield iedereen even zijn adem in, Bram ging alleen op het doel af passeerden de keeper maar kwam in de kluts met een speler van de tegenstanders en de doelman en viel na het maken van het doelpunt heel heel hard met zijn gezicht tegen de paal. Gelukkig kon hij wel gelijk weer opstaan maar het deed natuurlijk heel erg pijn, maar onze bikkel kon na enigszins te zijn opgelapt met een paar losse tanden toch een penalty schieten want na de val van Bram was het gelijk einde wedstrijd.

Bram ik hoop dat je niet al te veel last hebt van je wang en mond en toppers jullie hebben weer goed jullie best gedaan!!!!!!!