Eenvoudige winst voor F3 in Nederhorst den Berg (1-10)

In de eerste helft werd er nog niet zo veel gescoord maar werd er vooral goed overgespeeld. Iedereen in het team probeerde goed om zich heen te kijken wat een aantal mooi uitgespeelde aanvallen opleverde. De score bleef beperkt tot 0-3. De 0-1 was voor Lucas na een mooie pass van Tim. Sten tekende voor de 0-2. De 0-3 was voor Jens na mooi tikwerk in een driehoek met Thomas en Tim.

In de tweede helft werd Eljareau als keeper gewisseld voor Mika. Kort na het startsignaal lukt het Sten om de bal van afstand keihard in de kruising van de lange hoek te schieten (0-4). Daarna vallen er snel meer doelpunten. Lucas scoort de 0-5 en de 0-6. Eljareau had duidelijk energie over na de eerste helft als keeper. Hij stond steeds op de juiste plek en wist de 0-7 en 0-8 te scoren.

Een vrije trap van Nederhorst den Berg (vlak voor het doel van de F3) zorgt voor de 1-8. Eljareau laat zich daarna niet meer stoppen en scoort nog twee keer tot de einduitslag van 1-10.

Een eenvoudige overwinning waarin vooral de eerste helft belangrijk was. Het is erg leuk om te zien dat de jongens goed naar elkaar op zoek zijn en met zijn allen willen winnen. Complimenten voor alle spelers van de F3!