Breukelen F7 wint van Maarssen

Zaterdag 30 oktober 2010 Breukelen speelt vandaag tegen Maarssen F12. Een lastige klus voor de leider van Breukelen F7, wanneer 12 van de 14 spelers zich melden op het veld voor de wedstrijd!! Gelukkig kon er vandaag met 8 tegen 8 gespeeld worden maar dan blijven er nog vier wissels over en iedereen wil natuurlijk graag spelen!!!

Voordat de wedstrijd van start kon gaan moesten er eerst even wat shirts gewisseld worden!! Wit is dan wel heel mooi maar het wordt lastig voor de scheids, wanneer de tegenstander dezelfde kleur draagt. De eerste helft kwam Breukelen al snel op een 1-0 voorsprong doordat de keeper van Maarssen een schot op het doel niet vast kon houden en Tessa de bal alsnog intikte. Bij Breukelen F7 stond Helen op doel en liet geen enkele bal door. Zij wist zelfs mooi een bal van de lijn te halen!! De spelers van Breukelen waren veel op de helft van de tegenstander. En in een nieuwe aanval gaf Yassin de bal goed voor op Quinten, die vervolgens de 2-0 maakte!!

Vlak na de aftrap in de tweede helft ging Tessa alleen op de keeper af en scoorde met links 3-0! Joost stond voor Breukelen op doel en hield heel wat ballen tegen, ook één met een mooie stootreflex! We stonden de tweede helft echter wel onder druk, kwamen niet zo goed van ons eigen helft af waardoor Maarssen dan ook de 3-1 wist te maken. Dat was dan ook het laatste doelpunt van de wedstrijd, waardoor Breukelen F7 toch mooi de drie punten pakte!!! En na afloop volgt er natuurlijk altijd nog een penaltyreeks en die wordt ook heel serieus genomen!!