Een mooie overwinning voor Breukelen F7 spelers!!!

Zaterdag 16 oktober 2010 een wedstrijd voor de F7 uit tegen Wasmeer F8.

Dit maal ging Breukelen F7 door vakantietijd en blessures met slechts 7 van de 14 spelers op stap!! Als dat maar goed komt zonder wissels dachten we nog!! Het waaide flink en het was erg fris daar buiten op het veld van Wasmeer maar daar trokken onze spelers zich echt niks van aan!!

Breukelen F7 kreeg na de eerste aftrap twee kansen om te scoren maar na een blessure bij de tegenstander waren we eventjes niet scherp, zodat de 1-0 viel voor Wasmeer!! Gelukkig had Mexim, die door een logeerpartij maar vier uurtjes geslapen had, daar direct een weerwoord op en maakte met een hoge bal over de grote keeper heen de stand tot 1-1!! Breukelen was veel op de helft van Wasmeer te vinden en de keren dat Wasmeer op ons doel afkwam hield Jelle het doel klein door er goed uit te komen. Zo lukte het Wasmeer niet om te scoren!

Na een korte rust (het was immers erg fris) leek het wel of Breukelen F7 vleugels had gekregen. Na wat nieuwe aanwijzingen van inval leider Wim werd er keihard gewerkt en goed samengewerkt ook!! Floris en Yassin die vaak de bal uit kleine ruimtes wisten op te eisen konden van daaruit de voorhoedes goed bedienen. Er waren veel kansen en gelukkig werden die op den duur ook echt verzilverd.

Zo kwamen we op een 1-2 voorsprong door een voorzet van Vincent op Quinten, die de bal vervolgens mooi afmaakte op het doel!! Floris die de smaak vandaag echt te pakken had, gaf ook een voorzet op Quinten waardoor er nog een doelpunt viel voor Breukelen 1-3. Er werd goed positiespel gespeeld en Keshia en Mexim hielden de tweede helft samen met Jelle het doel mooi schoon. Breukelen F7 domineerde het spel totaal waardoor ook Vincent met een mooie hoge bal een doelpunt opeiste 1-4.

En tot slot was het ook Keshia (de enige dame op het veld) die in de laatste minuut vanaf de middenlijn doorstak het veld over, de bal van rechts door Quinten voorgespeeld kreeg en hem met binnenkant voet uiterst links de hoek in schoot 1-5. Een traan van vreugde rolde over haar wangen!! Na ieder doelpunt gingen trouwens alle handen van Breukelen F7 de lucht in!!

Zo zie je maar weer een goede samenwerking is het halve werk!! En wat smaakt zo’n zakje chips dan toch goed na een mooie overwinning!!!