Doelpuntrijke derby D1 tegen vv Maarssen

Opnieuw een derby tegen een club uit Maarssen. Afgelopen zaterdag was de D1 van vv Maarssen op bezoek.

In de oefenwedstrijd, aan het begin van het seizoen, werd het nog 7-0 voor Breukelen. Maarssen begon fel en zette gelijk druk wat enkele momentjes opleverde maar geen uitgespeelde kansen.

De wedstrijd kantelde dramatisch toen Koen met de eerste de beste mogelijkheid de 1-0 scoorde in de 8e minuut. In de hectische tien minuten die volgden werd de wedstrijd beslist en stond het 5-0.

Maarssen was aangeslagen en probeerde de rest van de helft zich te herpakken. Uiteindelijk lukte dat in de laatste minuut door een snel genomen vrije trap. Oog in oog met onze keeper werd geen fout gemaakt: 5-1.

In de 2e helft weer 2 snelle doelpunten van Breukelen in de eerste 5 minuten! Maarssen kon nog wel de 7-2 maken: ingeleid door een zwakke terugspeelbal werd in de rebound gescoord door de attente aanvaller. De wedstrijd werd relatief makkelijk uitgespeeld met nog best wel een aantal kansen aan Breukelse zijde.

Zie de video op YouTube voor de samenvatting!

Volgende week tegen de huidige koploper: Huizen D1.