Maarssen E8 – FC Breukelen E6 : 3-4

Zaterdag vertrokken we richting het altijd moeilijke Maarssen. We moesten deze keer tegen vv Maarssen E8, en toen wij hun uitslagen hadden bekeken wisten we al snel dat het een boeiende wedstrijd zal worden.

In het begin van de wedstrijd overheerste Maarssen en kwam FC Breukelen niet aan bod. Maar dankzij onze verdedigers en ijzersterke keeper kwam Maarssen niet tot scoren.

Na 10 minuten keerde het tij en FC Breukelen ging druk zetten. Ook aan deze kant wilde ze er niet in, maar na een aantal kansen scoorde FC Breukelen 1 -0, door Bernard van Kolck.

Na dit doelpunt gingen onze jongens volop in de aanval en de 2-0, door Tom Remmerswaal ,volgde snel. We gingen de rust in met 2-0.

Aan het begin van de 2de helft had Maarssen weer het overwicht en binnen afzienbare tijd stond het 2-2. Daarna volgde de 3-2 en FC Breukelen stond voor het eerst in de competitie achter.

Ondanks de achterstand en de druk van Maarssen gaven de jongens het niet op en alles ging weer op volle gang naar het doel van Maarssen. Daar werd al snel 3-3 gemaakt door Tom Remmerswaal. De Coach had het al snel gezien en maakte een tactische beslissing en zette al zijn verdedigers er in en gooide de pot achterin dicht waardoor Maarssen niet meer tot scoren kwam.

Aan onze kant hadden we nog een paar mooie kansen, net er over, net er naast en er staat altijd nog een keeper in het doel. In een van de laatste minuten werd er toch nog een doelpunt gemaakt en Casper Dingenouts schoot FC Breukelen naar de overwinning 3-4.

Ook voor de supporters was deze wedstrijd reuze spannend en zij waren dan ook heel trots op de jongens dat “wij” met winst uit Maarssen konden vertrekken.

Opstelling: Tom C, Robin, Daniel, Jesse, Thomas, Mark, Tim, Tom R ( 2 ) , Bernard ( 1 ), Casper ( 1 )

Even voorstellen : de E6

Van links naar rechts staan: Tom C, Tim, Jesse, Daan, Mark, Tom R

Van links naar rechts zitten: Casper, Daniel, Thomas, Robin, Bernard