Baderie Smit nieuwe shirtsponsor F5

Sinds afgelopen zaterdag heeft de F5 van FC Breukelen een nieuwe shirtsponsor, Baderie Smit.

Het effect van deze ‘vernieuwde’ shirts voor onze jongens van de F5 kwam direct. Binnen de eerste 5 minuten viel de 1-0 tegen Olympia, en uiteindelijk werd ook deze wedstrijd weer beslist met een score van 7-2 voor onze helden!

Wederom weer een wedstrijd gewonnen en alle vaders langs het veld vroegen zich af of het nou kwam door de ‘technische’ training op vrijdag en/of de nieuwe shirts van de pappa van Berend. Wellicht beide.

In ieder geval willen wij Willem bedanken voor dit enorme gebaar maar bovenal bedanken voor de sponsoring van de F5 van FC Breukelen. Willem, bedankt !

f5_fc_breukelen_incl_sponsor_oct_2010.jpg

Baderie Smit is onderdeel van Smit Installatietechniek BV een familiebedrijf met een 65 jarige historie in loodgieterswerk, verwarming, dakbedekking en sanitair. Sinds 2005 beschikt Baderie Smit over een eigen showroom van 600 m2 welke is ingericht met complete badkamers, tegels, Beton-Ciré betonstuc en Faber gashaarden. Bovendien zijn er ook talrijke deeloplossingen voor uw bad- of doucheprobleem, denk aan (maatwerk) douchewanden en badmeubelen.

U kunt ons vinden aan de Savannahweg 3, te Utrecht (Lage Weide), telefoon 030-2412222.,

www.smit-installatietechniek.nl

Baderie Smit en Smit Installatietechniek BV wensen de jongens van de F5 van FC Breukelen, veel succes in hun veelbelovende sportcarrière.