Victoria E2 buigt na sterke tweede helft E1

Na twee nederlagen op rij (tegen Wasmeer vorige week en in de doordeweekse oefenwedstrijd tegen UVV) hebben de mannen van de E1 weer drie punten kunnen bijschrijven. In een leuke, sportieve en in de tweede helft tikkeltje eenzijdige wedstrijd tegen hekkensluiter Victoria E2 stopte de teller bij 7-2 voor de witte brigade.

Onder een zalige najaarszon en na een ronduit slap begin lag de bal al achter Sam voordat hij goed en wel in het doel stond. Door een ‘Bananenschub’ van Jayson in de bovenhoek werd het gelukkig snel 1-1. Enkele minuten daarna reageerde Jordi H. attent van dichtbij na een schot op de paal en vond met een intikkertje het net: 2-1. Tot die tijd hadden de witten enkele mooie combinaties op de mat gelegd, waarbij vooral Jop en Bob K. elkaar prima wisten te vinden. Dezelfde Bob beloonde zijn sterke spel met een mooie volley na een soepele aanval over links: 3-1. Toch verzuimde de E1 daarna de score uit te bouwen en zoals zovaak valt dan aan de andere kant een tegengoal. Bij de fraaie lob van Victoria had keeper Sam het nakijken: 3-2.

In de tweede helft kwam de E1 maar langzaam op stoom, maar nadat uitblinker Jop met zijn knie voor 4-2 had gezorgd, was bij Victoria (dat nog wel één keer de Breukelense lat raakte) de pijp zo’n beetje leeg. Na een precies passende schuiver van Jordi H. (5-2) en een intikker bij de tweede paal van Jayson (6-2) zorgde Jochum met een afstandsschot voor de verdiende 7-2 overwinning.

Direct na de wedstrijd heeft uw verslaggever de uitslag naar trainer/coach Erno in Egypte ge-sms’t, maar onbekend is of hij voldoende bereik heeft onder het wateroppervlak van de Rode Zee. Volgende week de uitwedstrijd tegen Laren E2 dat vandaag met 4-2 verloor van koploper v.v. Maarssen E1.

9 oktober 2010, E1 – Victoria E2 7-2

opstelling: Sam, Bob K., Bob v/d P., Jordi G., Guido, Jop, Jochem, Jayson, Jordi H.

(1e h.) 0-1 Victoria, 1-1 Jayson, 2-1 Jordi H.

(2e h.) 3-1 Bob K., 3-2 Victoria, 4-2 Jop, 5-2 Jordi H., 6-2 Jayson, 7-2 Jochum.

Man of the Match: Jop.