Drie kwartier puur voetbalgenot langs de Bussumse lijn

We waren als toeschouwers nieuwsgierig hoe de wedstrijd van de A1 vandaag (lees zaterdag) zou gaan na de “maar snel te vergeten wedstrijd” van vorige week. Zou de trainer ze op scherp krijgen of moeten we de pepertjes maar gaan bestellen?????????

Gelukkig waren we allemaal op tijd want voor dat we het wisten waren er 15 min. voorbij en stond het 0 – 3 voor de A1. We wisten niet wat we zagen. Drie maal Daniël. Het team liet even zien dat het echt heel goed kan voetballen. De aanvallers liepen goed vrij en kruiste elkaar voortdurend waardoor de verdediging van SDO meer achter de tegenstander aanliep dan goed kon verdedigen.

De ene na de andere prachtige aanval kregen we te zien. Ook de 0 – 4 kwam snel na de hattrick waarbij gezegd moet worden dat Daniël deze zelf had kunnen scoren maar dit overliet aan Irvin die het netjes afrondde. Trainer Jan dirigeerde zijn team naar een prachtige eerste helft. Niet één linie liet een steekje vallen. SDO raakte een beetje van de kook door alles wat er gebeurde.

Een rode kaart en een aantal stevige overtredingen waren het smetje op de wedstrijd.

Na de rust werd het allemaal wat minder. De 0 – 5 werd nog gemaakt maar na de wissels was het ritme een beetje uit het team. SDO maakte hier goed gebruik van door nog 2 maal te scoren maar de A1 kwam niet echt in gevaar.

De trainer was blij met de eerste helft maar niet tevreden over de tweede doordat de gemaakte afspraken niet goed werden uitgevoerd en nagekomen.

Dus heren: oren goed open bij de teambespreking.

We hebben genoten en hopen volgende week op weer wat langer goed voetbal.

Nieuwsgierig geworden naar de A1 ??????????? Volgende week spelen we om half drie thuis en volgens mij staat de koffie dan wel klaar.