Breukelen F6 komt net te kort bij SV Olympia ‘25

Afgelopen zaterdag speelden we in ’s Graveland tegen de F4 van SV Olympia ’25.

Een week na het roemloze verlies tegen Laren was iedereen benieuwd hoe de kleine mannen het dit keer zouden doen. Dat we de eerste goal al na minder dan een minuut om de oren kregen gaf de burger dan ook nog niet direct het goede gevoel. Het leek erop dat we met zijn allen, ook langs de zijlijn, nog niet helemaal bij de les waren want daarna werden de mouwen opgestroopt.

Het was een verschil van dag en nacht in de resterende 39 minuten van de wedstrijd. Voor iedere meter werd gevochten, de vonken sprongen er vanaf en het was een kwestie van tijd voor de Breukelse goal ging vallen. Toch werd het voor de rust eerst nog 2-0 voor Olympia.

Opvallend was hoe goed de linies aansloten en samenwerkten, de verdediging van Tom, Mats en Niek de tegenstander al bij de middenlijn tegenhield en de bal snel weer naar voren stuurde. De voorhoede die deze week uit Thijs, Kars en Jurre bestond zette de verdediging van Olympia continue onder druk en niemand was dan ook verbaasd toen Lars hard achter de doelman schoot!

Met 2-1 op de borden en nog enkele minuten op de klok werd alles op alles gezet om de gelijkmaker te scoren. Het middenveld van Max, Jeroen en Lars maar ook keeper Sieb schoot de bal direct naar voren, de voorhoede probeerde keer op keer het net te vinden maar het mocht niet zo zijn.

Deze week nog niet gewonnen maar de lijn is duidelijk naar boven!