Overwinning A1 moet uit hun tenen komen

Er zijn wel eens van die wedstrijden die je beter niet kunt zien of nog beter die eigenlijk niet gespeeld mogen worden. Nu, bij de A1 was het afgelopen zaterdag zo’n dag. MSV kwam op bezoek en had volgens de stand nog niet veel laten zien, maar waren het zaterdag wel van plan. Bij ons dachten ze oh dat wordt een makkie. Gevolg: een wedstrijd die vanuit ons (de toeschouwers) oogpunt slecht voor ons hart was.

Nu kunnen sommige dingen ook wel eens tegenzitten. Er zijn nog wel wat blessures maar dat mag geen excuus zijn voor wat de anderen ons vandaag voorschotelde.

Het wilde vandaag niet echt lukken. En een aantal dingen zaten tegen zoals: een gemiste penalty, 2x een bal van de lijn gehaald en één counter van de tegenpartij wat direct een tegengoal opleverde. Nee we liepen achter de feiten aan. Ook de man in het zwart had een moeilijke dag. Zijn beslissingen waren niet altijd goed te volgen maar dat telde eigenlijk wel voor beide teams.

Halverwege de eerste helft viel David geblesseerd uit en werd Lars 10 min. voor de rust er ook nog eens uitgestuurd. Het werd hoog tijd voor de rust zodat de 0-1 achterstand eens goed besproken kon worden in de kleedkamer. De tweede helft gaf in het begin een zelfde beeld maar nu viel het balletje wat beter voor de A1.

MSV trok zich wat terug waardoor de A1 wat beter druk kon geven en daardoor ging de A1 iets beter spelen. Dit resulteerde in twee doelpunten. De laatste 10 min. waren zwaar voor de A1. De 55 min spelen met 10 man begon zich een beetje op te breken, maar de pijntjes en een aantal verkrampte benen moesten het nog even volhouden.

Dit lukte gelukkig. Het was een zwaar bevochten overwinning.

Mannen een dikke pluim voor jullie inzet in de tweede helft, jullie hebben echt voor elkaar gewerkt en je ziet het levert punten op maar doe het voortaan wel vanaf het begin. Is voor ons wat aangenamer aan de lijn. Volgende week weer een andere wedstrijd en weer nieuwe kansen. Wij zullen er ook weer zijn. Succes.