Hattrick op naam van Jenna (F2)

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen OSM 75 F2 op het programma. De bekerwedstrijd in het begin van het seizoen tegen hetzelfde team, was geëindigd met gelijkspel (3-3). De spelers van Breukelen F2 waren er dus op gebrand deze keer te winnen. Gehuld in hun nieuwe sponsorshirts gingen ze vastberaden het veld op.

Na met 0-1 achter te hebben gestaan, wist Breukelen F2 de eerste helft af te sluiten met een voorsprong van 4-1. Hierbij scoorde Jenna een officiële’, ’echte’, ‘zuivere’ of wel ‘onvervalste’ hattrick. Ze scoorde namelijk drie doelpunten in één helft zonder dat er een doelpunt van een andere speler tussendoor is gemaakt. Danny maakte het 4e doelpunt voor Breukelen.

OSM F2 scoorde in de tweede helft nog een tweede doelpunt. Om de winst helemaal zeker te stellen, scoorde Yassin via de voet van Jenna het laatste doelpunt. Met de eindafstand van 5-2 kon Breukelen F2 met een voldaan gevoel de kleedkamer in.