Jammer E4

Omdat Daan en Vincent niet konden spelen, moest coach Sidney ons team hierop instellen. Levi keepte en de verdedigers Rietje (Levi) en Jurriaan speelden de hele wedstrijd door.

Zoals gewend tegen de elftallen uit Maarssen wisten wij wat wij konden verwachten – vechten voor de overwinning. Het begon zo mooi, want de eerste de beste aanval van onze jongens resulteerde in het eerste doelpunt door Thijs. Kort daarop liet Destin zijn talent zien en hij schoot het 2:0!

Levi was een goed spelende keeper, maar op een bepaald moment gebeurde het en Maarssen wist te scooren en zelfs de gelijkmaker te pakken (1:2/2:2). Maar onze jongens wisten deze tegenslag te boven te komen en begonnen weer aanvallend te spelen via Ezra, Jacko en Thijs ondersteund door Olivier. Achter lieten Rietje en Jurriaan de tegenstander geen kansen en met 2:2 ging het de pauze in.

Helaas konden onze jongens na rust de 2:3 niet verhinderen, maar na een heerlijke actie van Ezra met een schot op de lat was het Thijs die de 3:3 scoorde. Nu was het heel spannend en talrijke kansen boden zich voor beide teams. Door twee counters kwam Maarssen toch met 3:5 voor, maar zelfs het publiek uit Maarssen was van mening dat een gelijk spel verdiend was.

Jongens, dit is voetbal en jullie worden door deze ervaring alleen maar sterker. Wij hebben op deze vroege zaterdagochtend, tezamen met de jongens en supporters van onze E 5, van jullie wedstrijd genoten. Volgende week zaterdag tegen Wasmeer met veel strijdlust en plezier.