Superstart E3

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zo ver. De eerste competitiewedstrijd in de nieuwe samenstelling. Het zonnetje scheen en CSW E7 was onze tegenstander.

Toen we aankwamen was onze E1 al bezig tegen CSW. Het veld lag er strak bij en de stand was 5-0 op dat moment voor onze E1. Een goede inspiratiebron.

Helaas was er voor ons een hotseknotsebegoniaveldje waar de netten niet in de doelen hingen. Onze jongens maalden er niet om en stonden te trappelen vol ongeduld om van start te gaan.

We starten met acht tegen acht wat soms wat druk was op dit veld. Ondanks dat deden de mannen ontzettend hun best en via goedlopende combinaties wisten we al snel tot 1-5 te komen. In de tweede helft gingen we zeven tegen zeven spelen. Hierdoor kregen de jongens meer ruimte die ook goed werden benut. Iedereen werkte hard voor elkaar. Mooie voorzetten, goede kansen, mooie doelpunten en goed verdedigingswerk maakte dat we bij het eindsignaal met 2-11 wonnen.

De meegereisde supporters moedigde de jongens tijdens de wedstrijd zeer goed aan.

Jongens en supporters.. als dit harde, goede samenwerken en de joelende supporters is wat ons dit seizoen te wachten staat dan krijg ik er nog meer zin in dan ik al had.

Laten we proberen dit vol te houden.