F3 wint overtuigend eerste competitieduel met 1-10

De F3 heeft haar eerste competitiewedstrijd van dit seizoen gespeeld in Bussum tegen SDO F6.

De wedstrijd begon meteen sterk met een mooie pass van Eljareau op Mika die direct het eerste doelpunt van het seizoen maakte 0-1. De tegenstander kon vanaf dat moment bijna alleen nog maar verdedigen. Kerran loopt zichzelf vrij en maakt met een prachtig afstandschot het tweede doelpunt 0-2. Sten liet daarop zien dat ook hij over een goed afstandschot beschikt 0-3. Niet lang daarna geeft Simon een goede pass op Mika die er 0-4 van maakt. Lucas, die de eerste helft in het doel stond, heeft slechts twee keer in actie moeten komen en wist de nul te houden. Na een mooi pass van Mika scoorde Simon de 0-5 en ging het team de rust in.

De tweede helft ging uitstekend door. Thomas kwam twee keer mooi voor het doel van de tegenstander en scoorde de 0-6 en de 0-7.

Een moment werd er niet goed opgelet en de kwam de tegenstander voor het doel van Mika. Een onhoudbaar schot zorgt voor hun enige doelpunt in de wedstrijd 1-7. Tim had tot op dat moment nog niet gescoord en zag zijn kans vrij 1-8. Eljareau, die al een goede pass gegeven had voor de 0-1, kwam zelf vrij voor het doel en maakt de 1-9. Niet lang daarna ziet Eljareau Tim vrij lopen en met een goede voorzet weet Tim de eindstand van 1-10 te noteren.

Een prachtige overwinning die door het hele team is behaald. Er werd goed gekeken en overgespeeld. Veel succes gewenst in de volgende wedstrijd thuis tegen Victoria F12.