1e competitie wedstrijd F1

Na de perfecte wedstrijd van vorige week moesten we vandaag aantreden tegen de heren van Nederhorst den Berg.

We begonnen met Lucas op het doel en het begin was gelijk dreigend veel naar voren en lekker aanvallend. Al snel wist Bram er een mooi doelpunt in te schieten, na een korte corner van Milan wist hij hem er strak in te krijgen. Milan maakten snel twee mooie doelpunten en voor we het wisten stond het dus al 3-0.

Ook de tegenstanders kwamen wat meer opgang maar die waren gelukkig (voor hun helaas) niet zo scherp want ze schoten veel naast. Aan het eind van de eerste helft wist Bram er nog een mooie in te schieten en kon er rustig genoten worden van de rust.

In de tweede helft kwam de tegenpartij iets meer opgang en werd wat feller maar gelukkig wisten onze toppers achter in Wouter, Jim, Rafael en Wessel er voor te zorgen dat ze niet al te dicht bij het doel konden komen.

Na een mooie aanval wist Milan lekker uit te halen maar helaas hard op de lat maar gelukkig kwam hij mooi op de voet van Diana die hem er lekker in kon trappen.

Ook de volgende goal kwam op naam van Diana al was het wel met een beetje hulp van de keeper maar hij telt. Ook wist Joost er weer een te maken uit een mooie corner van Bram 7-0 en ondanks de velen pogingen en het langzaam aan iets harder worden het spel wisten de tegenstanders niet te scoren.

Yes onze toppers flikken het weer 7-0 super.