Mooie winst F1 tegen Argon

Tussen de buien door mochten onze F1 spelertjes zich bewijzen tegen het team van Argon. Argon F1 komen we ook in de competitie tegen, dus een mooie test.

Argon begon sterk en de eerste 10 minuten was het meeste voetbal op onze helft. Wessel, Wouter en Jim hadden hun handen vol om het achter dicht te houden. Bram moest ook af en toe meehelpen om de bal weer weg te krijgen bij het goal. Rafael, Joost en Diana hebben wel voorin aangedrongen, maar kregen weinig ruimte van de Argon verdediging. Mooie voorzetten van Joost en Rafael bleven hierdoor helaas onbenut.

Met verre uittrappen van Bram kregen we na 10 minuten wel wat meer ruimte en konden Milan en Lucas ook meehelpen om voorin de kansen te benutten. Toch kwam het nog niet tot een doelpunt.

Beschrijving:

Pas in de tweede helft kon Diana de ban breken. Met een bekeken bal schoot ze het eerste doelpunt binnen, door de benen van de keeper: 1-0.

Daarna ging het los. Bram die de plek van Lucas had overgenomen, speelde goed samen met Milan en Diana en kwam zelf vrij voor de keeper. Uit een moeilijke hoek schoot hij mooi binnen: 2-0.
Daarna kreeg Milan na heel veel hard werken en druk zetten voorin zijn moment. Een lekker hard schot hoog in de touwen: 3-0.

Joost bracht het laatste doelpunt aan, maar liet het afmaken aan Bram die dat erg mooi deed: 4-0.

Er volgende nog meer kansen, maar deze werden niet meer benut. Lucas had als keeper de tweede helft weinig werk gehad, maar wat hij moest doen (nul houden) ging helemaal goed.

Einduitslag: 4-0.

Een mooie winst en prima samenwerking. Onze spelertjes werken voor elkaar en weten elkaar steeds meer te vinden. Een super begin van de beker!