C1: ook winst in bij hoofdklasser CDW

Ook de tweede oefenwedstrijd van de C1 werd in winst omgezet. met een 3-5 overwinning werd huiswaarts gekeerd, een goede uitslag tegen deze hoofdklasser, toch viel er op het spel wel het e.e.a. aan te merken..

De C-selectie is echter nog steeds niet compleet en door blessures werden een aantal spelers gemist. In de eerste helft was FC Breukelen met name de eerste 20 a 25 minuten de betere ploeg. Genoeg doelrijpe kansen voortvloeiend uit veelal lange ballen. Toch kwamen we met 1-0 achter door een schot uit de tweede lijn.

Al snel zette Breukelen de zaak recht en was het Stef die de 1-1 binnenschoot. Kort daarna was het Olivier die de C1 op voorsprong bracht: 1-2. Helaas konden we maar kort van de voorsprong genieten en werd de 2-2 wel erg gemakkelijk weggegeven. Een wervelende solo van Ijadelly bracht de 2-3 en een mooie dans, direct gevolgd door een onnodige 3-3 van CDW. Met deze stand werd gerust!

De tweede heft was in eerste instantie voor CDW die Breukelen terugdrong en in het nauw bracht. Toch bleef de schade beperkt, soms door wat kunst en vliegwerk, soms door goed uitverdedigen en fraai keeperswerk. Na 20 minuten kwam Breukelen wat onder de druk uit en uit een van de counters wisten we pardoes de 3-4 (Stef) binnen te knallen door slecht wegwerken van de CDW verdediging. De eindstand werd bepaald door Olivier (evenals Stef 2 x).

Geen superpot, toch altijd lekker om met een dergelijk resultaat te vertrekken uit Wijk bij Duurstede! Helaas blijkt nu een dag later dat we met weer een blessure zitten: Verdediger Jonas kwam in de eerste helft vervelend ten val en heft z’n sleutelbeen gebroken…..

Het seizoen is nog niet begonnen en de personele problemen voor de C-selectie stapelen zich al op! Super-vervelend natuurlijk voor Jonas; heel veel sterkte en beterschap, net als voor Bob - we hopen dat jullie snel herstellen!

Zaterdag wederom een hoofdklasser (thuis om 11.00 uur tegen OSM75 C1), nu voor de beker!

18 augustus 2010: CDW C1 - FC Breukelen C1: 3-5 (3-3)