De topper thuis tegen OSM F2

En een topper was het zeker met heel veel publiek van zowel OSM als van Breukelen.

Er werd gelijk lekker begonnen met een aanval over en weer, maar gelukkig wist Joost er vrij snel een heel mooi doelpunt in te schieten 1-0.

Goed verdedig-werk zorgde ervoor dat OSM niet echt bij het doel van Bram kon komen. Een super mooie goal (ben een beetje bevooroordeeld) bijna vanaf de middenlijn van Wessel, gaf ons een goede ruststand 2-0.

In de rust werd de F3 door iedereen toegesproken maar vooral door de coaches, de opdracht “ga vooral zo door en dicht houden die handel”.

Over en weer werd er flink aangevallen en het spel werd behoorlijk hard, maar dankzij goed verdedig werk van Rafael, Wessel, Jim en Wouter werden er een hoop aanvallen afgestopt. Helaas kon dit er niet voor zorgen dat OSM een mooi doelpunt kon maken 2-1.

Vanuit het publiek werd de F3 flink aangemoedigd en toegejuicht. Gelukkig wist Milan met een harde goal de eindstand te bepalen 3-1. Wat zorgde voor een traantje bij de tegenstanders (ik geloof niet alleen bij de tegenstanders) want verliezen doet pijn.

Na een lekkere penalty-serie en een hand konden we allemaal gelukkig en blij naar huis.

Lucas, Wouter, Milan, Joost, Jim, Bram, Diana, Rafael en Wessel jullie hebben echt super gespeeld. Ik, en ik denk het hele publiek met mij, heb erg genoten van deze super spannende wedstrijd.