F7 weer gewonnen!

Onze jongens mochten weer aantreden afgelopen zaterdag. Dit keer ging de reis naar het verre Maarssenbroek. Het was alweer de tweede keer dat ze tegen de F8 van OSM mochten spelen.

Aangezien de jongens hun allereerste wedstrijd binnen de VSV ook tegen OSM F8 hadden gespeeld en met 10-0 hadden gewonnen, kwamen ze vol goede moed op het veld.

Wat hadden onze keepers het druk deze keer! Jens stond de eerste helft op doel en had alle tijd om een muurtje te bouwen onder de lat en in de tweede helft kon Mika rustig alle gaten in het net staan tellen. De doelpunten volgden zó snel op elkaar dat de toeschouwers (beetje gehinderd door de zon) de tel al snel kwijtraakten en er pen en papier aan te pas moest komen om de stand bij te houden.

Bij het laatste fluitsignaal stond de teller op 0-15 in het voordeel van FC Breukelen. Een megascore!

Lucas scoorde er dit keer maar liefst 8, Sem mocht er 3 bijtellen en Nick W., Nick van S en Simon scoorden er allemaal 1. Ook hielp OSM zelf ook nog een voetje mee met een eigen doelpunt.

Volgende week is de laatste wedstrijd van het seizoen voor de F7, ze spelen dan thuis tegen CSW MF4. Tot nu toe hebben ze elke wedstrijd gewonnen, wij vieren al een klein beetje ons kampioenschap….