De E4 wint van DVSU E2

Vandaag, 10 april, stond voor de E4 de wedstrijd tegen DVSU E2 op het programma.

De laatste wedstrijd was tegen SCH’44 en werd verloren met 4-3.

De laatste training (afgelopen woensdag) was er één met matige inzet. Tijdens de wedstrijdbespreking werd hier over gesproken en dat het vandaag echt anders moet. Immers geen inzet dan kan er ook niet gewonnen worden.

De wedstrijd begon en het waren de jongens van Breukelen die het initiatief namen en de jongens van DVSU vastzette op hun eigen helft. Keer op keer werd de keeper en verdediging van DVSU getest maar ze wisten de 0 vast te houden.

De jongens uit Breukelen wisten met goed en mooi voetbal de tegenstanders met de rug tegen de muur te zetten. Alleen…….nu nog het doelpunt. Via een mooie aanval waar alle aanvallers bij betrokken waren was het Maurick die de score opende, 1-0. Met nog een paar minuten te spelen in de eerste helft werd Dion getackeld en er werd een vrije trap aan Breukelen toegekend. Het was Ole die achter de bal ging staan en met een mooi schot wist hij de keeper te verrassen, 2-0 voor Fc Breukelen. Dit was ook de ruststand.

De tweede helft was niet veel anders dan de eerste helft, het was Breukelen die het spel dicteerde en af en toe wisten de jongens van DVSU een tegenaanval op te zetten. De jongens uit Breukelen waren weer op weg naar de goal van DVSU. De bal kwam bij Jop en die wist met een mooi afstandschot de bal achter de keeper te schieten, 3-0 voor de Fc Breukelen.

Vanaf dit moment werd het spel van Breukelen rommeliger. De jongens wisten elkaar moeilijker te vinden, werden wat te overmoedig en probeerde de tegenstander uit te spelen. In deze fase wist Ole de keeper van DVSU in de korte hoek te verrassen en was het 4-0 voor Breukelen.

De jongens uit Breukelen probeerde de laatste minuten uit te spelen echter met een snelle counter over rechts werden de 2 verdedigers van Breukelen verrast door de aanvaller van DVSU. Deze wist beide verdedigers eruit te lopen en keeper Tim in de korte hoek te verrassen, 4-1. Dit was ook de einduitslag.