Uit tegen OSM F2

Onder toeziend oog van veel meegereisde supporters stond vandaag een hele spannende wedstrijd tegen de mannen van OSM F2 op het programma.

We begonnen een beetje zenuwachtig aan de wedstrijd want dit is een sterk team. Het verliep een beetje rommelig, een coach die de verkeerde helft van de tweeling staat te roepen en twee ontzettende ongeluks doelpunten in de goal van Bram, het liep niet lekker. Gelukkig wist Wessel met een mooi afstandsschot voor een lekker doelpunt te zorgen en kwamen we wat beter opgang.

Er werd goed verdedigd en gezorgd voor mooie aanvallen. Helaas was dit alles niet voldoende om een tegen doelpunt te voorkomen, maar gelukkig kregen we ook een beetje geluk want uit een corner van Wessel kwam een eigen doelpunt en gingen we de rust in met 3-2.

In de rust kwam er een keepers wissel Lucas nam de handschoenen over van Bram.

De tweede helft speelde we goed en aanvallend, maar helaas wist OSM toch weer een doelpunt te maken 4-2. De f3 moest er weer een tandje bij doen om niet te ver achter te komen. Ondanks flink schopwerk van de tegenpartij wisten we toch weer met een prachtige aanval te komen.

Wat er voor zorgde dat Milan een hele mooie pass kon geven op Rafael die hem met een flinke poeier in het doel wist te krijgen 4-3 super. Maar helaas ondanks een paar hele mooie reddingen van Lucas wist OSM toch nogmaals te scoren en moesten we echt het verlies accepteren

5-3 maar Rafael, Joost, Lucas, Wouter, Diana, Bram, Milan, Jim en Wessel, jullie hebben goed gevochten en helaas verloren.