De E4 was er weer!

Vandaag stond de wedstrijd tegen de E5 van de Meern op het programma. Dit was voor de jongens van de E4 de kans om te laten zien dat de wedstrijd van vorige week een vergissing was.

De eerste training na de slechte wedstrijd tegen PVCV was een zware training immers het collectief en inzet waren ver te zoeken geweest.

De spanning werd voor de jongens nog meer opgevoerd want de scheidsrechter voor vandaag was niemand minder dan, KNVB scheidsrechter betaald voetbal, Martin van den Kerkhof.

De afspraken waren helder spelen vanuit afgesproken posities met PASSIE EN INZET. De wedstrijd werd begonnen zonder Maurick vanwege een blessure. Beide teams zochten de aanval op en het spel golfde op en neer. De E4 uit Breukelen zocht de achterlijn op en wist een hoekschop van links af te dwingen. Hiervoor zijn vaste afspraken, hoekschop van links wordt genomen door Thomas, Ole stelt zich op bij de tweede paal om te koppen. Zo afgesproken zo gedaan, hoekschop van links, Ole kopt de bal door en Guido schiet de bal in de goal, 1-0 voor Breukelen.

De Meern gaf zich niet gewonnen en zocht de aanval op en via een kluts bal kwam de spits vrij voor Tim en….1-1. Vandaag lieten de jongens uit Breukelen zich niet uit het veld slaan en werd er met vlagen erg goed voetbal op de mat gelegd en het was weer Guido die de bal achter de keeper in de goal wist te schieten, 2-1.

De Meern probeerde onder de druk van Breukelen uit te komen en gaf hierdoor veel ruimte weg aan Breukelen. De jongens uit Breukelen wisten hier wel mee overweg te gaan en het was Ole die door slim weg te lopen bij zijn tegenstander alleen voor de keeper kwam en….3-1 voor Fc Breukelen. Bijna rust maar weer was Breukelen onderweg naar de goal van de Meern en via een fantastische driehoekje stond Guido alleen voor de keeper….4-1.

Tijdens de rust werden de laatste aanpassingen door gesproken en stond men klaar om verder te spelen. Net als de eerste helft golfde het spel op en neer en werd Guido gelanceerd via een snelle counter, en alléén voor de keeper wist hij er wel raad mee….5-1.

Ondanks de achterstand bleven de jongens uit de Meern het proberen en werden hiervoor beloond met een doelpunt 5-2. De honger naar doelpunten bij Fc Breukelen was nog niet gestild en men zocht weer de aanval op en vanaf rechts was het Ole die zich vrij kapte en de bal strak in de goal schoot 6-2. De Fc Breukelen bleef de aanval maar opzoeken en daar was Jayson die 7-2 voor zijn rekening nam.

De jongens uit Breukelen speelde teveel op de aanval en vergaten af en toe te verdedigen en zo kwam het de laatste minuten met regelmaat voor dat Breukelen met 2 verdedigers tegenover 4 aanvallers van de Meern stonden. Uit een van deze aanvallen wist de Meern een doelpunt te scoren 8-3. Opnieuw vertrok de trein van Fc Breukelen richting de goal van de Meern, het was Ole die de bal via de handen van de keeper richting de goal schoot en daar was Jayson die de bal de laatste tik gaf..9-3.

Met nog een paar minuten te spelen werd de aanval over rechts gespeeld en richting de goal van de Meern gebracht, de bal werd van richting veranderd en ging voor de goal langs naar de linkerkant. Echter hier was linker verdediger Thomas opgekomen en met een harde schuiver werd hier de eindstand bereikt, 10-3.

Jongens van de E4 jullie hebben vandaag laten zien dat jullie kunnen voetballen met Passie en inzet, klasse!