D3 overwint Victoria

Vandaag de uitwedstrijd bij Victoria. In deze voorjaar competitie ontmoeten we de D5. In de najaar competitie en de KNVB bekerronde hebben we al de D3, D6 en de D7 ontmoet dus we kennen de club goed. De resultaten voor zover laten zien dat het vandaag de kans was om aan ons doelsaldo te werken want we hebben in het najaar gezien hoe belangrijk dat kan zijn voor het eindresultaat.

Vandaag was het gehele team weer compleet, een mooi moment om weer eens een teamfoto te maken en de spelers afzonderlijk, voor de website van de D3 (http://fcbreukelend3.ditismijnteam.nl/)

Over de wedstrijd valt niet zo heel veel te zeggen, de D3 begon in de laagste versnelling maar was toch continu in de aanval. Er waren geen kansen voor Victoria. Binnen 8 minuten was al 3 keer op doel geschoten met als beste kans de paal geraakt door Niels in de 5e minuut. Veel kansen maar nog steeds geen doelpunt; een goed moment om eens goed door te gaan wisselen. Iedereen was aanwezig dus had Remko 3 spelers per keer te wisselen. Iedereen krijgt evenveel speel minuten dus een behoorlijke klus dit keer. Met een veranderde opstelling kwam dan toch het verlossende eerste doelpunt; na een mooi dieptepass was het Omar die de 0

• 1 maakte. Kort daarna was het al weer raak 0 - 2 door, je raad het al Corne, onze goaltjes dief.

Na de rust weer een wisselronde. Het was duidelijk dat niet iedereen meer op zijn vertrouwde plek stond want er was geen aansluiting meer tussen de verdediging en de voorhoede. Toch werd het mooiste doelpunt van de wedstrijd in deze periode gescoord, een diepte pass van Michael op Omar werd uitstekend aangenomen en ondanks de veel grotere tegenstander wist Omar deze leunend van de bal te houden en schoot hij deze prachtig in met links, 0 - 3. Helaas, enkele minuten later, kon Victoria zo maar uit het niets tegen scoren 1 - 3. Vanaf dat moment na de laatste wissel ronde ging het weer beter en werd er nog meer gescoord. Een prachtige lob bal van Brendan 1 - 4, een doelpunt van Lukas 1 - 5, en met al weer de derde van Omar werd de eindstand gezet op 1 - 6.

De D3 staat weer aan kop, net als in de najaarscompetitie staan we gelijk in stand, aantal wedstrijden, gewonnen, gelijk en verloren maar met een beter doelsaldo. Gaan we weer zo een spannende serie tegemoet?

Volgende week uit bij Eemnes, het gevecht om de koppositie. Dus goed trainen en vol positieve energie naar deze wedstrijd.

Victoria D5 – FC BreukelenD3 1 – 6 (0 – 2)