F3 Winterkampioen!

En winter is het: alle ouders en soms ook de opa’s en oma’s trotseerden de kou om op zaterdagochtend 12 december “hun” F3 kampioen te zien worden. Het was geen spannende wedstrijd, tegen de F11 van Victoria, maar wel één met goed resultaat…

Al in de 2e minuut van de wedstrijd, nog voor we het goed en wel in de gaten hebben, brengt Diana het team op 1-0. Het werkt aanstekelijk, want Milan wil zich niet laten kennen en al snel volgt de 2-0. Daarna gebeurt er een poosje niet zo veel. In dit saaie gedeelte van de wedstrijd maakt Milan met een beetje geluk de 3-0. Jim brengt de stand op 4-0. Het laatste doelpunt voor rust komt van de rappe linkervoet van Joost: heel mooi gedaan!

De spelertjes hebben het wel koud, maar de wetenschap dat het feest wordt vandaag houdt ze warm. Snel even wat drinken en gauw weer verder met de doelpuntenmachine.

Nadat Bram even moeite moest doen om zijn doel schoon te houden na een aanval van Victoria, ligt de weg vrij voor een aaneenschakeling van doelpunten. Milan maakt 6-0, Lucas is goed voor de 7-0. En dan komt Bram, die het keepen heeft overgelaten aan Wessel, helemaal los. Hij maakt nummer 8, 9, 10 en 11! Een knappe prestatie. Milan tenslotte maakt er nog 12 en 13-0 van. In een wedstrijd als deze spelen ook onze rotsvaste verdedigers Wouter, Rafael en Wessel een belangrijke rol. Zij geven het team vertrouwen doordat ze altijd oplettend zijn en zorgen dat de bal naar voren komt.

Met deze record-uitslag is het zeker: de F3 is ongeslagen winterkampioen geworden! Van de trainer/coaches Marcel en Oscar krijgen alle spelers persoonlijk een mooie beker met hun eigen naam er op. Daar zijn ze superblij mee! Uiteraard worden er nog een paar foto’s gemaakt van het vrolijke team.

Een paar uurtjes later is het complete team, met broertjes, zusjes, vaders en moeders, te vinden bij van de Valk voor een lekker lunch, als afsluiting van een topseizoen. Daar worden ook Marcel en Oscar bedankt voor hun inzet tot nu toe: zij hebben er voor gezorgd dat er een heel leuk team is geboren, waarbinnen de sfeer en het voetbal heel goed is! Op naar de tweede helft van het seizoen…