FC Breukelen A3 – CJVV A2

Om 12.30 uur stonden de A3 van FC Breukelen en de A2 van CJVV A2 uit Amersfoort klaar om af te trappen. De inmiddels vaste scheidsrechter van de A3, Rob Stellingwer (Rob opnieuw bedankt) floot voor het beginsignaal en Gert-Jan en Jos konden aftrappen.

CJVV dat ten opzichte van de wedstrijd van 2 weken eerder in Amersfoort met een veel kleinere selectie aantrad kwam na een kwartier op 0-1 door een prima goal van de linksbuiten. De A3 van de fusie club Breukelen gaf echter niet op en er werd niet slecht gevoetbald. Kleine kansen voor Gert-Jan en Marley werden echter niet benut. Tien minuten na de 0-1 werd ook de 0-2 op het scorebord gezet en de A3 leek opnieuw tegen een fikse nederlaag aan te gaan lopen.

De Breukelse voetballers gaven echter opnieuw niet op . Na goed doorgaan van Frank aan de rechterkant kwam er een prachtige dieptebal van Frank (!!!) die door de Amersfoortse rechtervleugelverdediger met de hand werd beroerd. Scheidsrechter Rob besloot hiervoor de gele kaart te trekken, iets waar de verdediger het niet mee eens was, maar wat wel volledig terecht was. Kort voor rust wist CJVV op 0-3 te komen en de A3 was blij dat de scheidsrechter een einde maakte aan de eerste helft.

Na de pauze werd er hervat met Marley op doel en Marc in de spits. De A3 begon meer in haar spel te komen en werd zowaar gevaarlijk. Een moment van onoplettendheid zorgde er echter voor dat de CJVV linksbuiten vrij voor het doel van Marley een hoek kon uitkiezen: 0-4. Waar de A3 van Breukelen al vaak heeft opgegeven na een ruime achterstand bleek het vandaag anders. Gert-Jan kon voor 1-4 zorgen na een goede bal vanaf het middenveld. Kort daarna echter kwam Marley’s onervarenheid aan het licht toen een simpele schuiver in het doel belandde: 1-5.

Breukelen had echter in de 2e helft het beste van het spel en de 2-5 van Gert-Jan was dan ook terecht. Al met al geen slechte wedstrijd ondanks het verlies van de A3.

Opstelling 1e helft: Marc, Nick, Jelle, Thang, Jasper, Frank, Kelvin, Daan, Jos, Marley, Gert-Jan

Opstelling 2e helft: Marley, Nick, Jelle, Tom, Daan, Jasper, Bas, Maurice, Tum, Marc, Gert-Jan