Zaterdag 21 november 07.45 uur verzamelen Geinoord F3 stond voor vandaag op het programma. Bijna iedereen was op tijd (ha, ha

!) Dus om 08.00 uur vertrokken we naar Nieuwegein. Helaas zonder Wessel (Sint) en Joost (ziek)

Het weer onderweg was niet geweldig, maar aangekomen in Nieuwegein na een bakkie koffie was het droog en het zonnetje scheen

, dus de wedstijd kon beginnen.

Diana was vandaag de aanvoerdster

! En Bram keeper de 1e helft. We begonnen iet wat matig aan de wedstrijd maar dat duurde maar een paar minuten en toen werd het een waar spektakel. De ene na de andere mooie pase werd gegeven en er werd stevig de duels ingegaan, dit beloofde wat. Wouter, Lucas en Rafael stonden weer lekker te verdedigen !

Na een zacht schot van Milan op de goal, probeerde hij het nog een keer en nu was het een goed schot en hier was de 0-1

! Daarna een kans voor Diana en Milan maar geen goal. Opnieuw een hoog schot van Milan op afstand maar lat ! De 2e goal hing echt in de lucht !! Maar een tegenaanval en het werd 1-1. Direct daarna kapt Diana 2 spelers uit en geeft een voorzet op Lucas en die schiet hem mooi in 1-2
! Jim was echt een topper op het middenveld !

De tegenstander neemt de bal midden uit Milan pakt de bal af passeert 2 man staat vrij en schiet hem in de verre hoek 1-3

. Dit is ook de ruststand.

In de 2e helft is Lucas onze keeper. De 2e helft is nog maar net begonnen of Geinoord komt op de goal af en scoren

2-3. Daarna een mooie redding van Lucas ! Weer een aanval van Geinoord maar dit schot komt op de paal (gelukkig !) Enkele minuten daarna scoort Milan 2-4

. Een pase van Rafael op Bram die alleen op de keeper afgaat, maar de keeper weet door een mooie redding een goal te voorkomen. Ingooi Bram via de voet van Milan op Diana en ja hoor 2-5
Weer een kans voor Bram maar gaat voorlangs. En nog een kans voor Milan maar een goede redding van de keeper.

Een prachtige pase van Rafael op Milan en die scoort 2-6

. Tot slot kwam Geinoord nog een keer met een mooie tegen aanval en maakte er 3-6 van.

Jim, Wouter, Lucas, Rafael, Diana, Bram en Milan jullie hebben echt super goed gespeeld !! We hebben van jullie genoten.