Wij (D2) winnen opnieuw

Vandaag moesten we spelen tegen Altius D2 uit Hilversum. Vooraf dachten wij dat het een moeilijke wedstrijd zou gaan worden want Altius had evenveel punten als wij. En door een beter doelsaldo stonden ze zelfs 1 plaats hoger op de ranglijst. De aftrap was om half 1, de zon scheen alweer maar het veld was gelukkig nog nat genoeg om een goede sliding te kunnen maken.

Wij begonnen met wind tegen maar al heel snel wisten we al dat we voor deze ploeg niet bang hoefden te zijn. Wij speelden goed over en kregen al snel een paar kansen. Altius kreeg af en toe een kans omdat ze de bal door de harde wind over onze verdediging konden trappen. Maar gelukkig was onze keeper goed wakker.

Halverwege de 1e helft hadden wij een goede aanval over rechts. Menno gaf de bal strak voor en Maxim kon de 1-0 binnen tikken.

In de 2e helft hadden wij de wind mee en speelden we bijna de hele tijd op de helft van Altius. Af en toe kwamen zij er met een counter uit maar die kon onze verdediging goed tegenhouden. Na een goede pass van Vallie kon Mathijs de 2-0 in de lange hoek schuiven. Altius was toen niets meer en wij kregen nog een aantal kansen maar helaas werd er niet meer gescoord.

Ik denk dat we als team goed gespeeld hebben maar het lukt nog niet altijd even goed om elkaar te coachen. Ook vond ik het erg leuk dat Stephen weer mee deed.

Peter nog bedankt voor de patat en Niek voor de drankjes na afloop van de wedstrijd.