F3 pakt wederom winst in Maarssen

Vandaag mochten we een beetje uitslapen. We moesten pas om negen uur verzamelen en daar waren vooral de ouders erg blij mee.

We vertrokken met frisse moed naar Maarssen OSM, om daar weer een lekker potje te voetballen.

Na het warm lopen en het wisselen van een mooi veld voor een bladerveld konden we dan eindelijk beginnen.

En we begonnen lekker met een mooie aanval van Diana op Milan die helaas niet het doel wist te raken. Er werd lekker gevoetbald en erg goed verdedigd. Het was een spannende pot want OSM wist flink wat tegenstand te bieden, wat natuurlijk voor ons wel een beetje wennen was. Na flink wat mooie aanvallen is het dan Diana die dankzij mooie passeerbewegingen de bal zeer verdiend in het doel kan trappen.

Na een mooie redding van Bram konden we de eerste helft afsluiten met 0-1.

De tweede helft is Jim onze doelman en beginnen we weer met lekker veel pit. We hebben toch wel een zware kluif aan het duwende en trekkende OSM maar wederom weet onze ster van vandaag Diana het doel te treffen en komen we op 0-2.

Dankzij goed verdedigwerk van de broertjes Baghuis, Rafael en Wessel konden Milan, Bram, Joost en Diana iedere keer weer naar voren komen, maar ook OSM verdedigde goed dus het doel treffen was erg moeilijk. Maar na een corner van Rafael kon Bram met een hulp van een voetje toch 0-3 maken. Het was voor het eerst deze competitie een echte spannende wedstrijd voor de F3 maar ook zeker voor het publiek.

Na een compliment van de coachen kon de F3 douchen en lekker genieten van een zeer verdiende winst.