De D3 kan weer scoren

Vandaag was een wedstrijddag met heel veel leuke en iets minder leuke gebeurtenissen:

Om 08:15 een Sms’je ontvangen dat er weer geen scheidsrechter voor de wedstrijd was. Dit is al de derde keer van de vier thuiswedstrijden. Gelukkig hebben we zelf weer snel iets kunnen regelen en Sander bereid gevonden om te fluiten. Applaus voor jouw Sander.

De laatste periode gaat het niet goed op de training. Zonder daarbij namen te noemen wordt er niet serieus meer getraind en wordt er gewoon een potje van gemaakt. Dit is nu afgelopen en we hebben de regels wat aangescherpt. Vanaf nu is het een eerste waarschuwing en een tweede keer is het vertrekken. Wegsturen heeft ook gevolgen voor het meedoen bij de wedstrijden. Dit is nu de laatste keer dat we het er over hebben en gaan gewoon weer lekker trainen en voetballen.

Veel belangrijker zijn natuurlijk de leuke zaken:

Bijna alle spelers willen meedoen aan een buitenlands toernooi 14-15 mei 2010, voor mij het moment om vandaag de offerte aan te vragen en de aanmelding te regelen, wordt vervolgd

Iedereen is er weer zo net na de herfstvakantie

Prachtig weer vandaag om te voetballen

Alle moeilijke wedstrijden lijken gespeeld dus laat de doelpunten maar komen.

Lukas heeft weer gescoord, goed voor je zelfvertrouwen

Brendan is er net bij, even wennen maar vandaag ben je losgekomen en heb je je laten gelden met 2 prachtige doelpunten.

Sjoerd heeft vandaag zijn eerste gescoord

En natuurlijk alle anderen, goed gespeeld allemaal.

Kortom een prachtig team dat FC Breukelen D3.

Terug naar de orde van de dag. Vandaag ontvangen we OSM’75 D5 bij FC Breukelen. Na de drie op een rij 1 -1 uitslag willen we wel weer eens wat anders. Dat moet ook zeker kunnen, want gezien de stand in de competitie, zou het zo maar een uitslag met dubbele cijfers kunnen gaan worden. Gezien het mooie weer en het mooie kunstgrasveld zou dat ook zeker moeten kunnen.

Na het doornemen van de opstelling en de tactische bespreking werd de wedstrijd aangevangen en gebeurde wat we al dachten; een FC Breukelen D3 overmacht tegen het OSM’75 D5. Na elkaar even afgetast te hebben stond het al 2 -0 na 7 minuten met prachtige doelpunten van Corné en Brendan in de 6e en 7e minuut. Toch moesten we daarna 10 minuten wachten voordat er weer gescoord werd. Na een prachtige steekpass van Corné aan Andrew en het uitspelen van de keeper scoorde Andrew de 3 – 0 in de 17e minuut.

Direct in de volgende twee minuten een prachtig afstandsschot van Rutger helaas onderkant lat en de score van Omar, 4 – 0. De rest van de eerste helft kwam OSM er helemaal niet meer aan. Door de goede opstelling van het gehele team kwam OSM niet verder dan ons middenveld waar de bal continu werd onderschept en de aanval weer werd opgezet. Met nog een gemist afstandschot van Niels en de prachtige score van Lukas in de 29e minuut zoals een echte spits dat doet; net voor het aanspelen voor de verdediger kruipen en intikken, gingen we met een 5 -0 stand de rust in.

Met drie wissels is het moeilijk om de opstelling te behouden van de eerste helft en dat werd goed duidelijk in het begin van de tweede helft. Ondanks de overmacht en de gemiste kansen van Janneman en Brendan wisten wij niet te scoren en lukte het OSM zelfs om een tegendoelpunt te maken. Matthijs werd voor de vierde keer dit seizoen gepasseerd met een fraaie lob. Na een volgende wisselronde in de 45e minuut was de drive weer terug en werd het een kansen festijn van jewelste. De ene na de andere kans zagen we verdwijnen tegen de paal, de lat of over. Ondanks de vele missers werd de eindstand toch nog 9 -1, met doelpunten van Omar, Sjoerd, Niels en Brendan in respectievelijk de 45e, 58e, 59e en 60e minuut. Geen dubbele cijfers maar een prachtig resultaat.

Op naar de volgende wedstrijd tegen Loosdrecht D3 waar we zeker dit resultaat zullen doorzetten.