Jong Breukelen wint van Jong Haarlem

In een mooie gelijk opgaande wedstrijd hebben de jonkies van Breukelen een mooie overwinning behaald op hun leeftijdsgenoten van Haarlem.

Jong Breukelen speelde afgelopen dinsdag zijn 3e wedstrijd, na het verlies van jong Argon gevolgd door een 3-1 overwinning tegen (oud)Fc Breukelen volgde gisteren de wedstrijd tegen Haarlem.

Vanaf het begin werd het duidelijk dat Breukelen zich niet in wilde graven tegen deze bvo. Haarlem was dan in de eerste helft wel de boven liggende partij maar de gevaarlijkste kansen waren toch wel voor Breukelen (Stef net naast, Sven op de paal). Er werd gerust met een 0-0 tussenstand.

In de 2e helft 4 verse krachten voor Breukelen en waar in de 1e helft Haarlem de bovenliggende partij was werd Breukelen naar mate de 2e helft steeds sterker en gevaarlijker. Dit resulteerde 20 minuten voor tijd in de mooie 1-0 van Jack. Vlak voor tijd maakte aanvoeder Lars de 2-0 uit een penalty. Al met al een mooie overwinning van een gretig Jong Breukelen.

Volgende week woensdag 28 oktober speelt jong Breukelen tegen Jong Sparta.