Breukelen blijft koploper

Fc Breukelen wint met 4-0 van Candia’66 en blijft trotse koploper.

Breukelen had veel invallers omdat Wouter Kos, Richard Beekink en Jacky Castelijns geblesseerd waren en Mark Dijs te laat op de wedstrijdbespreking was. Breukelen wilde persé winnen om de nare smaak van het late gelijkspel tegen Eemdijk weg te spoelen.

Candia’66 werd vanaf het begin door Fc Breukelen met de rug tegen de muur gezet. De tactiek van Candia’66 was duidelijk, spelen op de counter en met veel fysiek voetbal proberen de aanvallen van Fc Breukelen te ontregelen.

Ivar van Dinteren scoorde voor rust de dikverdiende maar te magere 0-1. Ook de tweede helft een aanvallend Breukelen en een met man en macht verdedigend Candia’66. Nadat Gokhan Yasar de 0-2 en 0-3 scoorde geloofde Fc Breukelen het verder wel. Vlak voor tijd scoorde Ivar van Dinteren
de 0-4. Helaas won concurrent Eemdijk ook waardoor de periodetitel nog geen zekerheid is.

Zaterdag 24 oktober wacht Fc Breukelen thuis de bekerkraker tegen regiogenoot vv Maarssen. Maarssen is koploper in de derde klasse en heeft onder andere ex-Fc Breukelen speler Niels Arntz in haar gelederen.

Zaterdag 31 oktober speelt Fc Breukelen thuis tegen Nieuwland en kan bij winst de eerste periodetitel opeisen.