Fc Breukelen heeft zijn revanche op VVA’71

De eerste zege is binnen.

Afgelopen zaterdag was Fc Breukelen veel te sterk voor VVA’71.

De formatie van trainer Marco van der Meer had ten opzichte van vorig seizoen maar liefst zes debutanten in de ploeg te weten Alex Sacca, Richard Beekink, Lars van de Post, Tim van Breukelen, Wouter Kos en Ivar van Dinteren.

De al goed ingespeelde formatie liet VVA”71 niet in het spel komen en creerde tal van kansen. Michael Goossens scoorde vlak voor rust de dikverdiende maar te magere
1-0.

Gedurende de eerste twintig minuten van de tweede helft ging Fc Breukelen op dezelfde voet verder maar scoorde nu wel snel uit een van de vele kansen.

VVA’71 probeerde het vervolgens nog wel met alle macht maar kon de sterk keepende Alex Sacca niet passeren.

Leuk nieuws voor de ploeg is dat spits
Jacky Castelijns geslaagd is voor zijn examen als zeilinstructeur en dat Tim van Breukelen vader is geworden van een zoon.Beiden namens Fc Breukelen van harte gefeliciteerd!

Zaterdag speelt Fc Breukelen om 14.30 uur thuis tegen DVVA uit Amsterdam.

DVVA, een volstrekt onbekende tegenstander voor Fc Breukelen heeft nog geen competitiewedstrijd achter de rug omdat de wedstrijd tegen Desto werd afgelast.

Vorig seizoen speelde DVVA een goed seizoen in de andere tweede klasse.

Zij werden in de nacompetitie uitgeschakeld, net zo als Fc Breukelen.

Het sterke FC Breukelen 2 speelt zaterdag om 12.30 thuis tegen AH’78 2 en op zondag speelt het nieuwe zondagelftal om 13.30 uur de eerste thuiswedstrijd tegen Muiden 2.