Tweede zege E2 voor de beker

In een zeer spannende bekerwedstrijd heeft de E2 woensdagavond opnieuw een overwinning behaald. Een snelle 0-1 uit tegen CSW gaf de jongens goede moed. Het feit dat er geen wedstrijdsecretariaat was en we zelf op zoek moesten naar een kleedkamer, had de spelers niet uit hun concentratie gehaald. Er werd goed samengespeeld en het veld bleef mooi ‘groot’, doordat de jongens niet op een kluitje liepen. Uiteindelijk stopte de teller op 1-3.

Ondanks de afwezigheid van de zieke Rick werd er geconcentreerd verdedigd en hadden Thom en Tim er goed het snotje in. Thom toonde veel inzet en Tim had ogen in z’n rug.

Dax, Ollie en Danny liepen op het middenveld alle gaten dicht en liepen ook nog eens goed mee te verdedigen. Mees en Tigo verdeelden de doelpunten (die allen in de eerste helft vielen) en de kansen.

Hoewel veel jongens een beetje liepen te hinkelen met een klein pijntje, werd er tot het eind aan toe goed doorgevoetbald. Als er al iets aan te merken viel, dan was het de hoeveelheid gemiste kansen in de tweede helft. De tegenstander had er nog wel twee of drie kunnen maken, maar wij wel zeven of acht! Het is niet zo gelopen en wij zijn zeer tevreden met het resultaat.

En dan nog twee dingen. Het was een erg sportieve wedstrijd van beide kanten (waardoor het voor iedereen nog leuker werd) en onze keeper heeft een prima wedstrijd gekeept! Jhan Carlos was als een rots in de branding. Goed gedaan, JC! We hebben weer een lekker voetbalavondje gehad.