FC Breukelen kan zaterdag direct revanche nemen op VVA '71

FC Breukelen start zaterdag de competitie met een uitwedstrijd tegen een oude bekende. Tegenstander VVA ‘71 uit Achterberg (Rhenen) schakelde FC Breukelen vorig seizoen uit voor promotie naar de eerste klasse. Een mooie kans dus op revanche, zaterdag in Achterberg.

Trainer Marco van der Meer heeft een vernieuwde selectie tot zijn beschikking. De selectie van het seizoen 2008-2009 werd aangevuld met een aantal spelers dat overkwam uit de zondagselectie en met vier nieuwe spelers, te weten Ivar van Dinteren, Wouter Kos, Mark Dijs en Tim van Breukelen.

Veel spelers uit de huidige selectie hebben hun voetbalopleiding genoten bij CSV Vitesse en VV Nijenrodes, en zijn dus allemaal Breukelse jongens. Ook zijn er dit seizoen weer drie voormalige A-junioren doorgestroomd naar de selectie: Ricardo Nijland, Rick de Lange en Dennis van Ekris.

De doelstelling van FC Breukelen is om lang mee te doen om de strijd om het kampioenschap. Eindigen bij de eerste drie op de ranglijst betekent namelijk promotie naar de eerste klasse van het zaterdagvoetbal. Zaterdag 12 september speelt FC Breukelen thuis tegen DVVA uit Amsterdam.