De F3 pakt verdiende gelijkspel

We gingen met 8 spelers op weg naar Huizen dus dat was een lange rit voor de jongens. Lorenzo en Peer hadden last van hun buik maar tijdens de wedstrijd was daar niets van te zien(gelukkig).

We begonnen scherp aan de wedstrijd met veel strijd en goed samenspel. Een goed opgezette aanval van yme, die nick vrij zag staan. Nick die op zijn beurt Tim vrij zag lopen. Tim speelde gelijk Ezra aan en die haalde prachtig uit klasse de 1-0 voor ons.

Onze keeper Lorenzo was scherp vandaag hij hield zes opgelegde kansen voor de zuidvogels tegen. Twee goede afstandsschoten tegen en vier van dichtbij. Klasse man, maar de 1-1 was toch daar omdat wij achterin niet goed aan het opletten waren. We gingen rusten met 1-1.

Na de rust bleven we goed voetballen en we hadden oog voor elkaar en dat leverde een mooie aanval op die Matt goed afronde met een mooi afstandsschot. Klasse Matt, de 2-1 voor ons. Maar de zuidvogels bleven ook goed voetballen en de 2-2 was daar omdat we met z’n allen naar de bal bleven kijken en niet ingrepen.

Met nog vijf minuten spelen kwam de zuidvogels op voorsprong de 3-2(jammer). Maar wij bleven goed door voetballen. De bal kwam bij Nick die Ezra vrij zag staan, en Ezra haalde genadeloos uit in de verre hoek klasse Ezra.

Nick heeft deze wedstijd niet gescoort maar hij speelde in dienst van het elftal en hij was dan ook betrokken bij al onze drie doelpunten. Dat toont ook klasse om zo je team te helpen.