C selectie loopt Unicef Loop

Afgelopen vrijdag, 17 april, liepen diverse spelers van de C de 5 km prestatieloop. Het was weer superdruk op de Kerkbrink. Honderden lopers en nog veel meer toeschouwers waren aanwezig om ook dit jaar weer voor Unicef een rondje Breukelen te lopen. De C spelers; Scott, Remco, Timo, Kelle, Niels, Jos, Roy, Thijs en Bart zouden met leider Hans wel even laten zien wie de snelste 5 km kon lopen.

Na een korte warming-up, werd om 19.45 afgeteld voor de start. De eerste meters was het dringen geblazen in de smalle Brugstraat. Maar eenmaal over de vechtbrug konden we onze benen pas echt strekken. Een gedetailleerd wedstrijdverslag kan ik helaas niet geven aangezien ik alleen de achterkant van de C lopers heb gezien. Het tempo was voor mij ‘iets’ te hoog. (Te weinig getraind/of te oud) Terwijl deze C spelers door Chavan, Anthony en Ben elke week conditioneel onder handen worden genomen.

Na een rondje Scheendijk/Zandpad werden we in het dorp, door een haag van toeschouwers en verslaggever Wilco van Schaik naar de finish geschreeuwd.

De uitslag kunt u nalezen op de site van Unicef. www.unicefloopbreukelen.nl.

Al met al een geslaagd evenement en wie weet volgend jaar de 10 km?

2009  7 april unicef loop c.jpg