B2 verliest in wilnis

Zaterdag speelde onze B2 de streekderby tegen C.S.W. B1. Met elf spelers,waarvan er twee niet 100% fit waren , werd koers gezet naar Wilnis. Na een omweg dwars door de polder i.v.m. een wegafsluiting richting Kockengen , stonden de spelers toch nog op tijd fris en fruitig aan de aftrap.

Al snel bleek dat de verdediging van beide teams sterker was dan de aanvallers. Er ontstonden nauwelijks kansen voor beide doelen . Toch was de wedstrijd het aanzien meer dan waard. Beide teams speelde met veel inzet en beleving. De enige kans in de eerste helft voor C.S.W. werd in een doelpunt omgezet zodat de spelers met een 1-0 voorsprong voor C.S.W. gingen rusten.

In de tweede helft deed FC Breukelen er alles aan om gelijk te maken. Maar de daad-en schotkracht ontbrak vandaag .C.S.W. kwam achterin nauwelijks in de problemen en omdat ook hun spitsen niet voor gevaar konden zorgen werd al snel duidelijk dat de 1-0 ruststand ook de einduitslag zou worden. Na het laatste fluitsignaal was de teleurstelling op de gezichten van onze spelers af te lezen. De zoveelste nederlaag was onverdiend en ook niet nodig geweest. Na de Pasen gaat de competitie weer verder en hopelijk kunnen we toch nog wat puntjes aan ons totaal toevoegen.