F3 pakt drie punten

We moesten vandaag om 8:30 verzamelen thuis. De tegenstander was Zuidvogels uit Huizen.

Toen de scheidsrechter floot voor de eerste helft vlogen wij ER op af. We hebben de Zuidvogels goed onder druk gezet en het hele veld laten zien met goed voetbal en samenspel. De Zuidvogels had geen enkel kans tegen ons we waren veel sterker en als we alle kansen opgeteld hadden wij op 9-0 voor moeten staan. Maar de keeper van de zuidvogels was erg goed hij hield de nul (jammer) we gingen rusten met 0-0.

In de rust hebben afgesproken om nog meer druk te zetten.

De tweede helft bleven we goed voetballen we kregen weer 4 opgelegde kansen maar ze gingen net langs de paal. De zuidvogels kwamen ER een keer goed uit en niet te geloven ze maakte de 1-0 (zonde). Wij bleven ons eigen spel spelen met goed samenspel kwam ER een mooi aanval op links op gezet door Tim met goed overzicht op Nick die goed op doel schoot maar de bal kwam op de paal die terug het veld in kwam voor de voeten van Matt die genadeloos uit haalde. De 1-1 was daar en dik verdiend.

De 2-1 hing al een tijd in de lucht door goed druk van het middenveld kwam de bal bij Nick die 3 man uit speelde en op de keeper af liep maar met een mooie geplaatst schot de bal rechts de hoek in schoot, de keeper was kansloos. Klasse Nick de 2-1 voor Breukelen.

ER waren nog 5 minuten te spelen toen Tim de bal van Ezra op maat kreeg die goed werk afleverde op het middenveld samen met Yme en Matt. Tim was binnen 3 minuten aan de andere kant van het doel en hij stond alleen voor de keeper en haalde goed uit de 3-1 was daar (klasse mannen).

Heren, Lorenzo, Bas, Donyell, Peer, Melvin, Yme, Matt, Ezra, Tim en Nick jullie hebben fantastisch goed gevoetbald een dikke 10 voor het hele team