FC Breukelen B2-Loosdrecht B1

Loosdrecht B1 wint weer van B2

Deze week moest helaas onze B3 opgeheven worden. Het was niet meer mogelijk om 3 B teams op de been te brengen. De overgebleven B3 spelers gaan voortaan met de B2 op stap. De nieuwe B2 stond vandaag voor een zware opgave. Koploper Loosdrecht B1 kwam op bezoek. Twee weken geleden werd in Loosdrecht met 1-2 verloren, vandaag was de koploper met 0-3 te sterk. Toch kunnen de jongen op een goede wedstrijd terug kijken. Hoewel de overwinning van Loosdrecht terecht was moet gezegd dat er vooral voor de rust meer in gezeten heeft. Er werden door onze voorwaartse een paar mooie kansen gemist. Bij rust was de ruststand 0-0.

Ook Loosdrecht slaagde er namelijk niet in te scoren. Na de thee ging Loosdrecht beter spelen maar had een fout van de Breukelen achterhoede nodig om op voorsprong te komen. Toen het vlak daarna via een strafschop voor Loosdrecht 0-2 werd was de wedstrijd gespeeld. Onze jongens zaten er duidelijk doorheen. De slechte trainingsopkomst sinds de winterstop eiste zijn tol. Ik hoop dat de jongens hiervan geleerd hebben en vanaf volgende week er weer tegenaan gaan. Loosdrecht wist nog 0-3 te maken en deze voorsprong tot het eindsignaal van de bijzonder strak fluitende scheids vast te houden. Al met al een leuke wedstrijd met een terechte winnaar. Helaas is Dominique vorige week geblesseerd geraakt. Het team wenst hem sterkte en hoop dat hij weer snel hersteld is. NIKOS