FC Breukelen F2-'s Graveland F1

FC Breukelen F2-’s Gravenland F1

Vandaag 21 februari was het zover de eerste competitie wedstrijd van 2009.

Nadat de transfer periode was afgesloten en het team van de tijgers bij elkaar was gebleven stond men te trappelen om te voetballen. Maar ja,….Eerst vorst, daarna regen veel verder dan extra trainen, oefen potjes tegen de F1 en CSW kwamen we niet.

Ja je leest het goed ondanks het aflasten van wedstrijden is er wel getraind op de zaterdag ochtend.

Het was lastig om het team compleet te maken immers er waren een paar spelers op hoogte stage gegaan en ….. ingesneeuwd.

Om het team compleet te maken is er een beroep gedaan op de F1. Het waren Jayson, Guido en Melle die het kwamen versterken.

Na de gebruikelijke voorbereiding en teambespreking was het team gereed om te starten.

Het waren onze tegenstanders uit ’s Gravenland die het scherpst uit de startblokken kwamen.

Er werd een aanval opgezet en met een hard afstand schot werd Ole getest in de goal. Vandaag stond Ole in de goal als vervanger van Jhan Carlos. Na dit afstand schot was het Breukelen die het spel naar zich toe trok. Met een flitsende aanval over verschillende schijven werd Jayson vrij voor de keeper gezet en…. 1-0 voor Breukelen. Dit was voor Breukelen het start sein en de tegenstanders werden naar achteren gedrukt en voor men het wist werd het

2-0, 3-0 en zelfs 4-0 voor de rust door doelpunten van Jayson en Guido.

Na de rust was het Breukelen die het spel dicteerde en waren er mooie aanvallen te zien. Uit deze aanvallen wist Breukelen de 5-0 en de 6-0 te scoren via Floris en Sam. Vanaf dit moment werden de jongens van Breukelen te makkelijk en kwam het team uit Breukelen meer onder druk te staan. Vanuit deze situatie wisten de jongens van ’s Gravenland 2 keer te scoren. Uiteindelijk was het Sam die de 7-2 scoorde. Dit was ook de eind uitslag.

Jongens goed gewerkt en Jayson, Guido en Melle bedankt voor jullie inzet.